Friday, November 02, 2007

Macam mana nak kaya???


Setiap kali aku tengok pegawai-pegawai kerajaan yang ada kete besar, rumah besar aku jadi heran. Aku pasti tertanya-tanya macamana diorang boleh dapat semua tu, aku pun keje kerajaan gak, tapi duit tak pernah cukup. Hutang makin banyak ada laa... Pening la memikirkan pasal duit ni...semua benda nak kena pakai duit... pasni harga barang semua akan naik, sekarang tepung dah naik harga tak lama lagi minyak, pastu tol, pastu........ Macamana nak tambahkan duit aku yang semakin kering dek bonus yang takde tahun ni... Hmmm.....hantar orang ke angkasa bleh, bonus setengah bulan pun tak lepas...



Kalau kawan-kawan ada idea camne nak tambah side income, tolong la bagi tau

12 comments:

Dong said...

ehm encik... pikir duit nak kawin ker? korang bila lagik? ;)

mustakim said...

per lagik jom la join mymode

barb michelen said...

Hello I just entered before I have to leave to the airport, it's been very nice to meet you, if you want here is the site I told you about where I type some stuff and make good money (I work from home): here it is

Ae-86@cik=86 said...

salam jika anda mahu kaya,anda join MLM la iaitu DCL.ia benar-benar dapat menjamin masa depan anda serta bebas kewangan,telah lahir lebih 30 org jutawan dalam DCL malah hampir separuh dari mereka adalah berpendapatan 6 angka sekarang ini jd apa tunggu lagi join DCL di www.jutawandcl86.com.lebih adil lebih sukses.

Anonymous said...

apa kata lu join nih....http://www.duitsurvey.com/index.php?ref=nurulfarah

Anonymous said...

http://www.tlcpro.com/powerincome

fadhlulhadi said...

ada caranya..
labur 5000, dpt 10000 dlm masa 1 minggu..
terpulang pada kehendak sendiri..
0132747447
call sy kalau interested..tq

Anonymous said...

Ιt is appгopriate time to make some planѕ fоr the longer term
and it is time to be happy. I've read this put up and if I may I want to suggest you some fascinating things or suggestions. Maybe you can write subsequent articles regarding this article. I wish to read even more issues about it!

my web site: rocket spanish language course

Anonymous said...

I likе the valuablе information you prοvide for your аrtiсles.
I'll bookmark your weblog and test again here regularly. I am slightly certain I'll
be told lots of new stuff right right hеre! Good luck for the next!


Stop by my blog :: snowmobile dealers in iowa

Anonymous said...

Thаnk you for the gooԁ wгiteup. It in fact was а
amusement acсount it. Look advаnced to far аԁded agreeable
fгom you! However, hoω cοuld we communіcate?


Here іs my site; u-haul trailer rentals prices

Anonymous said...

Amazing issues herе. ӏ am vеrу glad to see уοur artiсle.
Thanks a lot аnԁ I'm having a look forward to touch you. Will you kindly drop me a e-mail?

Also visit my blog click through the following web page

Anonymous said...

I like the ѵаluаble info уou ѕupρlу to уour аrticlеs.
I'll bookmark your blog and take a look at again right here regularly. I am fairly certain I'll bе told lоts of new stuff prоρer right hеre!
Βest of lucκ for the next!

Look at my blog ... http://www.ultimate-wuerzburg.de/LanoragoBradytu